Over ons

Ik zie de wereld om ons heen in een rap tempo veranderen. Wij krijgen steeds meer keuze en grote hoeveelheden informatie. Hoe kan ik weer de eenvoud terug brengen in de complexe wereld van het internet. Wil ik als fotograaf de hele dag offertes maken? Worden mijn foto’s op prijs vergeleken of om de kwaliteit? Wie wil er mee liften met mijn succes door hoge commissies te vragen over mijn werk? Word ik wel goed gevonden? Wie komt er nog echt op voor de fotograaf?

Met al deze vragen heb ik Keezr bedacht. Keezr is een nieuwe frisse zoekformule waarmee het zoeken naar een fotograaf eenvoudig en ook leuk is. Met ruim 25 jaar ervaring in de fotografie kent het vak weinig geheimen meer, maar om zelf zo’n site te maken heb ik versterking gevonden bij Richard die weer op zijn beurt al meer dan 10 jaar ervaring heeft met het ontwikkelen van nieuwe websites en internet marketing. De bedoeling is dat Keezr blijft doorontwikkelen en steeds bij de tijd blijft.

Als wij als fotograaf met z’n allen een groot platform kunnen maken dan kunnen wij ook slagkracht creëren. Voor iedereen die zijn vak als fotograaf serieus neemt is Keezr het antwoord.

 

Met vriendelijk groet,


Arjan Boerlage

 

Brabant - Waalwijk