Portretfotografie

Het maken van een portretfoto is een vak apart. Niet elke fotograaf is even bedreven in het maken van een goede portretfoto. De portretfotograaf heeft het menselijk gelaat als onderwerp. De uitvoering kan zijn van simpele pasfoto tot een geënsceneerd studioportret. Ook de mens in een bijzondere omgeving kan tot het portfolio van de portretfotograaf behoren.

 

Portretfotograaf

Portretfoto als profielfoto op social media

Zeker in deze tijd met social media kanalen zoals Linkedin zijn goede portretten belangrijker dan ooit. Mensen worden vaak beoordeeld door hun uiterlijk. Een goed sprekend portretfoto maken is niet zo eenvoudig als men denkt. Een goed lichtgebruik en belichting is essentieel mede de interactie met de fotograaf.

 

Kosten Portretfoto

Het is moeilijk te zeggen wat een goede portretfotograaf rekent qua kosten. Dit is geheel afhankelijk van de persoonlijke wensen van de opdrachtgever. Dus de tip van Keezr is om niet te bezuinigen op de fotograaf, maar zoek een fotograaf die gespecialiseerd is en qua stijl bij je past. Zeker als je de portretfoto zakelijk gaat gebruiken verdient het zichzelf terug!

 

Juiste portretfotograaf vinden

Wij helpen je (gratis) de juiste portretfotograaf te vinden op basis van beeld. Met Keezr kun je zoeken naar fotografen die zijn gespecialiseerd in portretfotografie.

Zoek fotograaf